Informasjon

NURC er et etappeløp som består av 5 helt ulike etappesegmenter (Henget, Gata, Vertikalen, Terrenget, Sprinten). For å få høyest mulig poengsum bør man gjennomføre alle 5 etappesegmenter innenfor den virtuelle konkurranseperioden. Det er likevel mulig å kun løpe enkeltetapper, for de som ønsker det.

Det du trenger for å delta er en Stravakonto, og å melde deg inn i NURC-klubben (på Strava). Der finner du NURC-sertifiserte segmenter. Du finner også oversikt over disse her på nettsiden vår, under «Steder». Stedene er merket ved «NURC»«Stedsnavn»«Etappevariant», for eksempel NURC Trondheim Gata. Der det foreløpig ikke er egne NURC-segmenter, har vi håndplukket enkelte segmenter etter NURC-standarden.

Når etappen(e) er gjennomført vil du finne deg selv på etappesegmentets resultatliste på Strava (Leaderboard). Den som har løpt en eller flere NURC-etapper i løpet av konkurranseperioden oppnår en poengsum basert på plasseringen sin og avstanden fra de beste på hver enkeltetappe. Du kan løpe så mange ganger du vil, og når du vil.

Startskuddet for NURC Virtual 2021 er torsdag 10.juni, og dette blir 2.offisielle utgave av NURC.  Konkurranseperioden varer til og med fredag 10.september, så det er god tid til å preppe formen til hver enkelt etappe. Noen av etappene vil endres før NURC 2021 starter.

Tips: Legg inn noen spesifikke økter så du er best mulig forberedt til hver enkeltetappe.

I tillegg til å være en arena hvor man kan slå fast hvem som er gjengens ultimate løper, er NURC Virtual også kvalifiseringen til NURC Invitational som skal holdes i slutten av september 2021. Her inviteres de beste fra hvert NURC-sted til å konkurrere mot eliteutøvere gjennom 5 tøffe, varierte etapper i ett og samme løp; kun avbrutt av korte pauser (check points) for å hente seg inn, gjøre taktiske utstyrsendringer og psyke ut motstanderen før neste etappe.
NURC Virtual blir et show man ikke vil gå glipp av!